background image
Velg språk: English · Norsk

Prosjektrom og studio

Lokalene til BEK har to prosjektrom som kan brukes for utvikling, workshops, presentasjoner og møter. Vi har også to små studioer for post-produksjon arbeid med lyd og video, samt lager, server-rom og kontorer for ansatte.

BEKs videostudio er et lydisolert studio, ca 10 m2 som kan benyttes til videoeditering, 3D, digital animasjon, stop motion, postproduksjon og dvd produksjon. Studioet inkluderer både apple og windows platformene, optimalisert for videobruk. 2x widescreen DVI skjermer, 2x Genelec monitorer + mikser, HD & Mini DV avspiller/opptaker, Svhs/vhs/DVD/HD avspillere, referansemonitorer og animasjons “whitebox” med lamper.

Videoredigeringsmac er en ny 2.26 Ghz Quad Core Intel Xeon Mac, med 6 GB Ram og 4 TB Harddisk med BluRay brenner. Maskinen kjører OSX 10.6 SnowLeopard. Diverse programvare er tilgjengelig, til lydredigering, video, animasjon og post produksjon

Video_studio

BEKs lydstudio er et 14m2 lydisolert studio, som kan bli brukt til miksing og editering av surround audio (5.1).

Prosjektrommene og studioene er tilgjengelig for profesjonelle kunstnere. Hvis du bruker BEK mye, kan du få utdelt nøkler. Du får i så fall ansvar for nøklene, og må se til at dører og vinduer er lukket når du går, kaffetrakteren slått av, o.l. Vi tar som regel ikke betalt for kunstnere og kunststudenters bruk av BEK til egne prosjekter.

Hvis du ønsker å bruke BEK, må vi få en kort prosjektbeskrivelse og et bilde til våre nettsider. I tillegg skal vi krediteres når det ferdige arbeidet presenteres, og vi vil gjerne ha kopi av dokumentasjon.

Kontakt oss for nærmere detaljer og avtale.


Sist oppdatert 2015-12-20.