background image
Velg språk: English · Norsk

DIY Musikkinstrument-workshop

05

Lag ditt eget instrument og tilpass det: DIY-instrumentet kan fungere som en synth-stemme, som en lo-fi sample-spiller eller en 8-bits trommemaskin.

Workshopen er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek og BEK – Bergen senter for elektronisk kunst.

I løpet av denne todagers workshopen med Jan Willem Hagenbeek & Steven Pickles vil deltakerne lære å bygge opp, lodde og tilpasse instrumentet, både fra innsiden og utsiden. Worskhopen er perfekt for nybegynnere som vil lære lodding for å skape sitt eget instrument, men også for den som er litt mer erfaren så vel som musikere som vil legge til ekstra lyd til sitt allerede eksisterende oppsett.

Eksempel på lyden som skapes med DIY-instrumentet

Alder: Minimum 16 år
Pris: 175,- for elektronikk/PCB. Du får beholde instrumentet du lager!

Meld deg på ved å sende e-post til marieke.verbiesen@bek.no

Workshopen er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek og BEK – Bergen senter for elektronisk kunst.


Om workshoplederne

Jan Willem Hagenbeek (NL) er elektronisk musiker som lager sine egne instrumenter og DIY musikkutstyr, og som startet ved å modifisere allerede eksisterende instrumenter. Han lager også sine egne modulære instrumenter under navnet “Ginko Synthese”, basert i Hague, Nederland, og er interessert i «hva, hvordan og hvorfor» bak analoge instrumenter og elektronikk, og benytter teknikker basert på prøving og feiling.

Steven Pickles (AU), bedre kjent som “Pix”, er et av grunnleggerne av Hackerspace Adelaide, Australia, hvor DIY kunnskap og ressurser deles og utveksles. Han arbeider også for ANAT – Australian Network for Art & Technology, og har en vedvarende fascinasjon for alt som er nerdete.


Sist oppdatert 2017-03-09.

comments powered by Disqus
Tid og sted

Sted: Bergen Offentlige Bibliotek
Fra: March 25, 2017 10:00
til: March 26, 2017 16:00

[Workshops, konferanser og seminar]

04
03